top of page
  • Foto van schrijverIngrid van den Oord

de nieuwe dichtbundel!

Bijgewerkt op: 28 okt. 2021


ik dacht; ik gooi hem er meteen maar in! En je ziet het goed,

we gaan mijn nieuwe dichtbundel presenteren! Eindelijk! Terwijl de laatste afspraken gemaakt worden, met de drukker, met fantastische mensen die komen optreden, met de locatie, met van alles wat er nog meer bij komt kijken…wil ik je bij deze de kans geven om kaarten te reserveren.

Maak er gebruik van! We kunnen namelijk een max aantal mensen ontvangen in een hele bijzondere locatie. Toegang is gratis.

De bundel wordt op deze avond voor een speciale prijs verkocht.


De presentatie is in handen van Michelle Blom. De singer-songwriter Damian Petrus treed op. Net als de sopraan Mariët Kaasschieter samen met Lennie Vis op piano... En wat denk je van de locatie: de spiksplinternieuwe Gallery Griend, in Oud-Beijerland, van Vincent en Joyce van de Griend?! Wil je hierbij zijn?

Reserveer dan je plaats op: info@ingridvandenoord.nl ( geef ook aan met hoeveel je komt aub.) Na aanmelding krijg je een bewijs van reserveren.

Ik zie er enorm naar uit deze bundel uit te brengen, de combinatie met muziek te maken, het samenzijn… Door omstandigheden, ons allen bekend, is deze publicatie een jaar opgeschoven.Ik ben er aan toe, ben jij nieuwsgierig?

En we gaan daarna verder met muziek, poëzie en theater…want op 27 november 2021 is een festivalavond georganiseerd door het Bram Roza-festival. En ook daar treed ik op.

Ik breng een mix met gedichten uit de bundel ZOET & ZILT en werk uit mijn nieuwe bundel VANG DE DERDE. Ook mijn voorgangers ‘dichter van de Hoeksche Waard’ komen, én mijn opvolger, én… afijn...zie: https://bramrozafestival.nl

Op 31 oktober 2021 sluit de tentoonstelling DRIE STROOOMEN. Je hebt dus nog even de kans om te gaan kijken. Er is veel bezoek geweest en de reacties zijn positief, dus laat je verleiden om te gaan.Op een bijzondere manier is deze tentoonstelling actueel.
Er zit nog meer in de koker, maar dat is allemaal pril...

Dus op die eieren gaan we nog even broeden.
Ik hoop je te zien op 13 november,

en anders op een andere gelegenheid!


groet

Ingrid


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page