top of page
  • Foto van schrijverIngrid van den Oord

komende exposities!

Bijgewerkt op: 4 apr. 2023

14 april 2023 opent de expositie 'van hoakmuts tot bouwhelm' in het museum Hoeksche Waard. In deze tentoonstelling gaat het over de weg die vrouwen afgelegd hebben en nog afleggen in werk, gezin, politiek, én in d kunst. Er is straks een heel mooi werk te zien van Jane Leeuwenburgh https://www.henkbroeke.com/blog/kunst-minimalisme-jane-leeuwenburgh/

En er is mij gevraagd om twee werken ter beschikking te stellen, wat samen met het werk van Jane ten toon wordt gesteld. Ik voel me vereerd! Dit is één van de twee werken:

'It is all about information'.

berkenhout .

120 cm hoog.

















Deze tentoonstelling loopt tot 31 oktober 2023.


Dan opent op 16 april in museum de Weeghreyse in Zundert de fototentoonstelling

'Passion pro animalibus', door Ad Taks. Passie van mens voor dier in foto's gevat. Mijn bijdrage aan deze tentoonstelling is, om bij elke van de 28 foto's kleine gedichten te schrijven. Te zien tot 16 juli 2023. https://www.deweeghreyse.nl/agenda/


op 7 mei 2023 opent in Galerie de Opkamer te Maasdam mijn tentoonstelling in de reeks ZESTAFETTE. Een week eerder op 30 april is de finissage van de tentoonstelling van Eelse Bies, en zal ik mijn werk tonen wat ik voor/over hem gemaakt heb. Na presentatie volgen de foto's! Volg de facebookpagina: ZESTAFETTE om op de hoogte te blijven en natuurlijk de website van de galerie:



Op 17 mei is de opening van KUNSTKIJK op Goeree Overflakkee, een weekend vol kunst in een mooie route. https://www.kunstkijk.com 18 t/m 21 mei 2023 is de route te volgen, kunst in verschillende locaties. De locatie waar je mijn werk kunt zien: Kokseweg 6 Sommelsdijk, locatie 23, hofstede Lust en Last. https://www.lustenlast.nl



'En jij?'


is er onder andere te zien.










Op 2/3 juni opent de expositie van groep tekenaars/kunstenaars in galerie Arsis in Bergen op Zoom. Daarin richten wij ons op het tekenen wat we allen graag doen en eens in de maand samen. Er zijn dus tekeningen te zien van het modeltekenen én we maken allen nieuw werk voor deze expositie. Ook zullen we een keer in de galerie gaan tekenen.

Deze expositie loopt tot 25 juni 2023. https://arsis-boz.nl


Ook in juni is er een residentie om een gedicht te schrijven op een bijzondere locatie: het Muiderslot! OP 12 juni is het mijn beurt. Het initiatief komt van Pieter Stroop van Rhenen.

Binnenkort ontvang ik meer informatie en zal je er alles over vertellen.



Genoeg te zien en te beleven dus! Ik hoop je graag te zien. Volg me bijvoorbeeld op Facebook, Instagram en op deze blog. Je kunt je ook inschrijven voor mijn E-zine, zie de contactpagina op mijn site.







11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page