top of page
  • Foto van schrijverIngrid van den Oord

Over (ge-)dichten gesproken!

Op 24 mei neem ik deel aan een poëziefestival in Rotterdam Zuid.

Ik werd er op attent gemaakt en het spreekt me aan en daagt me uit.

Het lijkt een heel divers podium te worden, en ik hoop er ook op inspiratie!

Er is een onderdeel 'open podium' en daar maak ik gebruik van.

Nu nog enkele gedichten selecteren.

Zie voor alle informatie:

 

Ook ben ik een selectie uit mijn gedichten aan het maken die ik in mijn nieuwe bundel wil hebben. Het gaat nog even duren, maar ondertussen vormt zich al wel het één en ander aan ideeën - ook voor samenwerkingen voor een toffe presentatie! Ik kan maar beter op tijd beginnen ;~)


En vergeet mijn beeldend werk niet...ik werk momenteel aan een bijzonder beeld. Zodra het af is komt het natuurlijk op de site te staan, en ik wil het dan zo snel mogelijk exposeren.


 

En als er niets tussen komt, ben ik op 5 juni te vinden in de poetsclub in Rotterdam! Dat is weer een andere locatie voor poëzie en spoken word. Weer een andere ambiance.

Het werkt zo:

Rotterdam - De maandelijkse avond van Poetsclub Rotterdam plaats in Tiki’s Bar aan de Hartmansstraat.

De drukbezochte poëzieavond (eerste woensdag van de maand) heeft onderdak gevonden in Tiki’s Bar in de Hartmansstraat, een zijstraat van de Witte de Withstraat. 

Tijdens de avonden van Poetsclub Rotterdam kan iedereen zijn of haar gedicht voordragen, beginners én professionals. Onder leiding van de Rotterdamse dichters Jeroen Naaktgeboren en Renato Miguel krijgt iedereen die zich voor 21.00 uur inschrijft de kans om poëzie te laten horen voor een volle zaal. Een impressie van de bar en publiek. Zij zijn te volgen via instagram en Facebook.

 

Door Annelies Hoogerwerf ben ik uitgenodigd om als haar gast mee te doen met de landelijke atelierdagen op 22 en 23 juni 2024. De uitdaging voor mij ligt in het combineren van ons werk- en wellicht weer met een ander publiek kennis te maken.

Er zijn schilderijen, sculpturen in hout, lino's en digitaal werk te bewonderen. Ook mijn bundels zijn er in te zien en te koop.

Voor alle informatie:


 

Ik hoop je op één van deze gelegenheden te ontmoeten!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page