top of page
  • Foto van schrijverIngrid van den Oord

we tikken de laatste weken van 2023 aan...

de eerste storm hebben we achter de rug…met de bomen nog vol in het blad… herfst met

volle windkracht!

Ook met wind in de rug gaat het kunstproject ZESTAFETTE. De een na laatste expositie hebben we op 5 november geopend. Die van Hanneke Piederiet. Zij heeft op een prachtige manier gereageerd op het werk van Dis groenhoff. Heel poëtisch. Nog te zien tot 26 november!

Zie de Facebookpagina ZESTAFETTE en blijf op de hoogte! In december maken we de laatste tentoonstelling, waarin al het zestafette werk getoond wordt. Dus, al het werk wat we voor en over elkaar gemaakt hebben. Opening op 2 december 15u in galerie de Opkamer Maasdam. https://galeriedeopkamer.nl


Op 11 november opent de expositie Present.Je.Kunst. in het museum Hoeksche Waard.

28 kunstenaars doen eraan mee. Ik ook ;~) De boerderij is de locatie.


De bloemlezing ‘poëzie in het donker’ is gepubliceerd. Met een gedicht van mij. Ik heb een aantal exemplaren in huis, die ik mag verkopen. Er staan veel gedichten in die je troost of houvast bieden. Herkenning van een eigen situatie, of die van een dierbare.

Met de gedichten die erin staan, kan je een misschien iemand bijstaan. Ik kan me ook voorstellen dat beroepsgroepen hier gebruik van maken. Begrafenisondernemers, coaches, psychologen …etc…

Stuur me een berichtje als je er belangstelling voor hebt.

dat kan door te reageren via het contactformulier.

Mijn gedicht:


laat mij achter


op mijn schouder

rust een warme bekende hand

maar

dat kan niet ik weet het ik voel het

stijf knijp ik mijn ogen

wimpers smeden tralies

ik wil je niet weer kwijtraken

dit moment ademt eeuwigheid

dit moment zucht in eenzaamheid


 


 

In januari verwacht ik de publicatie van de bundel voortkomend uit de writers in residence -Muiderslot.


Ook in januari de expositie ‘Nieuwe Impuls’ door stichting Kunstwerkt te Schiedam. Als nieuwe deelnemer doe ik daar aan mee!

 

Ik kan niet anders dan heel dankbaar zijn voor dit jaar. Wat een mooie projecten en exposities.

Zeker als ik om me heen kijk, naar de mensen die we verloren hebben, naar hen die die nu ziek zijn, waar we ons zorgen om maken…de oorlogen en de grote kwesties waarmee we te dealen hebben.


Ik wens je een fijne veilige goede (kerst-) tijd, met een jaarwisseling die meer dan de vorige, beloften en ideeën draagt, over hoe we verder samen leven.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page